Services

Aryana Beauty – palvelut

Aryana Beauty on enemmän kuin kauneudenhoitopalvelu. Se on matka kohti autenttista itseilmaisua ja voimaantumista. Meidän intohimomme on muuttaa kauneudenhoito perinteistä käytäntöä rohkeammaksi ja dynaamisemmaksi, yhdistäen kansainväliset trendit ainutlaatuisella tavalla, jotta voimme tarjota asiakkaillemme unohtumatonta kokemusta.

Mikroneulaus ja mesoterapia

Mesoterapia ja mikroneulaus ovat tehokkaita menetelmiä, joilla voidaan palauttaa ihon nuorekkuus ja hehku. Nämä hoidot voidaan yhdistää tai toteuttaa erikseen, riippuen asiakkaan ihotyypistä ja yksilöllisistä tarpeista. Käytämme hoidoissa suomalaista BTB13 Medical -tuotesarjaa, jonka aktiiviset ainesosat edistävät ihon uudistumista ja parantavat sen laatua huomattavasti.

Jalkojenhoito

Perusjalkahoito (perus) +30min rentouttava jalkahieronta: Täydellinen hoito jalkojesi perushygienian ja hyvinvoinnin ylläpitämiseen. Sopii kaikille, jotka haluavat pitää jalkansa terveinä ja siisteinä.

Vaativa jalkahoito: Tehokas ja syvällinen hoito erilaisten jalkavaivojen, kynsisienten, känsien ja paksujen kovettumien, hoitoon. Suunniteltu erityisesti niille, joilla on useita samanaikaisia jalkaterveyden haasteita.

Luxus-jalkahoito: Ylellinen jalkahoito, joka tarjoaa hemmottelua ja rentoutusta. Tämä hoito paitsi hoitaa jalkojasi, myös virkistää mieltäsi ja tuo arkeen ripauksen luksusta.

Hemmotteleva jalkojenhoito: Ylellinen hemmotteluhoito sisältää jalkojenhoidon (perus) lisäksi Baehr jalkakylvyn, jalkaterien ja säärien kuorinnan polveen asti, kosteuttavan ja virkistävän jalkanaamion sekä kynsien lakkauksen ja rentouttavan rasvaushieronnan. Lopputuloksena saat ihanan pehmeät ja kevyen tuntuiset jalat sekä lakan kotiin. Erinomainen lahjaidea, mikä sopii jokaiselle.

Kuumakivi hieronta

Kuumakivihieronta on ainutlaatuinen hoito, jossa yhdistyvät lämmitettyjen kivien terapeuttiset vaikutukset ja perinteisen hieronnan rentouttavat tekniikat. Hieronnan aikana kivet asetetaan kehon keskeisille alueille tai niitä käytetään suoraan hieronnassa, mikä tehostaa hoidon vaikutusta.

Lämmön syvä vaikutus lihaksiin auttaa rentouttamaan kireitä lihaksia ja parantaa verenkiertoa, tuoden samalla kokonaisvaltaista helpotusta keholle. Kuumakivihieronta ei ainoastaan lievitä fyysisiä jännityksiä, vaan se tarjoaa myös syvää henkistä rentoutumista ja tehokasta stressin lievitystä.

Kynsipalvelut

EkoPharma Marjamatka: Klassinen kasvohoito, jossa hyödynnetään luonnon marjauutteita ihon kirkastamiseen, kosteuttamiseen ja rentouttamiseen. Hoito alkaa perusteellisella ihoanalyysillä, jonka pohjalta valitsemme ihollesi sopivimmat tuotteet. Hoito sisältää ihonpuhdistuksen, kuorinnan, kulmien muotoilun, erikoisnaamion sekä rentouttavan hieronnan kasvoille, niskalle ja hartioille.

EkoPharma For Men: Miesten iholle suunniteltu yksilöllinen kasvohoito, joka sisältää ihonpuhdistuksen, kuorinnan, kulmien siistimisen, lämpöhauteen kasvoille sekä rentouttavan hieronnan ja erikoisnaamion. Tämä hoito on erityisesti räätälöity vastaamaan miesten ihon tarpeita.

Täydellinen kasvohoito: Ylellinen ja kokonaisvaltainen hoito, joka alkaa rentouttavalla ylävartalon hieronnalla. Hoitoon sisältyy timanttihionta tai ultraäänihoito, ja se räätälöidään tarkasti asiakkaan ihon tarpeiden mukaan. Hoito päättyy pitkään ja rentouttavaan kasvo- ja päähierontaan.

Pikakasvohoito: Nopea ja tehokas kasvohoito, joka kirkastaa ja heleyttää ihoa välittömästi. Täydellinen vaihtoehto niille, jotka haluavat tutustua EkoPharma-tuotesarjaan ja kaipaavat pikaisesti raikastusta iholle.

Nuoren kasvohoito (10–17v.): Nuorille suunnattu kasvohoito, joka sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen tai ultraäänipuhdistuksen, naamion ja loppuvoiteet. Hoidon aikana nuori saa myös ihonhoitovinkkejä, joiden avulla ihonhoito onnistuu myös kotona.

Muut palvelut

Jalkojenhoidot

Hemmottele jalkojasi ja anna niiden tuntea olonsa kevyeksi ja raikkaaksi ammattimaisella jalkojenhoidolla.

Hot Stone -kuumakivihieronta

Koe syvä rentoutuminen ja stressin lievitys lämpimien kivien ja taitavan hieronnan avulla.

Kasvohoidot

Anna kasvoillesi uusi hehku ja elinvoima räätälöidyillä kasvohoidoillamme.

Kasvonalueen Lymfahieronta

Paranna kasvojesi verenkiertoa ja vähennä turvotusta hellävaraisella lymfahieronnalla.

Kulmien ja ripsien kestovärit

Korosta luonnollista kauneuttasi kestoväreillä, jotka antavat kulmillesi ja ripsillesi pitkäkestoisen sävyn.

Manikyyrit

Tuo kätesi esiin kauniilla ja huolitelluilla kynsillä, jotka heijastavat persoonallisuuttasi.